Bliv en del af en god sag!

I forbindelse med opførelsen af Natur- og Kulturcafé på Gjøl Havn tilkendegav billedhugger Poul Isbak sin positive opbakning til projektet ved at donere 4 tegninger til Gjøl Borger- og Erhvervsforening med henblik på fremstilling af 25 grafiske tryk af hver tegning. Samtlige 4 x 25 tryk er signeret og nummereret af Poul Isbak.

De 4 tryk sælges enkeltvis* eller samlet som serie (ens nummereret). Ved køb af de grafiske tryk får du i tillæg kunstbogen: ”Poul Isbak – billedhugger” af forfatter Øystein Hjort og fotograf Piotr Topperzer (dec. 2009 – indb. 191 sider).

  1. *Vær opmærksom på, at enkelte af motiverne kan være udsolgte.

Det er helt unikt, at Poul Isbak i denne anledning har givet sig i kast med tusch/akryl og collage som udtryksform. Hans inspiration til tuschtegningerne er tanker og skitser bag en række af hans skulpturer – primært kvindetorsoer, kvindeunderdele, kvindeben, relieffer udhugget i marmor – med indsatte øjeblikstanker i form af billedmateriale. Tegningerne afslører en raffineret sensualitet, som også rummer et islæt af humor.

Alle tegninger er i stærke farver.

Bogen, ”Poul Isbak – billedhugger” – er et kunstværk i sig selv. Et pragteksemplar af en bog. Den indledes med en samtale om hans uddannelse og udvikling, hans tilgang til de foretrukne materialer fulgt af en kronologisk værkoversigt. Bogen er rigt illustreret.

Hvad koster det?

Oprindelig pris: 1 tryk efter eget valg inkl. 1 bog : kr. 2.500,-. Se nye priser for medlemmer af Natur- og Kulturcaféen ud for billederne.

Oprindelig pris: 4 tryk (hele serien) inkl. 1 bog : kr. 8.000,-.  OBS. – der er kun serie nr. 5 tilbage. Medlemspris er nu: 5.000 kr.

Vi kan tilbyde professionel indramning for 825 kr.

Når du køber et tryk til ny medlemspris, kan du samtidig købe bogen for kun 100 kr.

Hvordan køber jeg?

Henvendelse vedr. køb af grafiske tryk og anden støtte til Natur- og Kulturcafé på Gjøl Havn til:

Sigurd Christensen, Formand 61726286, limfjord@bbnpost.dk

poul_isbak_1Udsolgt

poul_isbak_2Pris: 900 kr.

poul_isbak_3Pris 1.200 kr. OBS. kun 2 tryk tilbage.

poul_isbak_4Pris. 900 kr.

Den moderne Gjøltrold

- der ikke i, sin kærligheds afmagt, kaster med de store stene, men former dem til kvindens hyldest.

Poul Isbak er født i 1943 og opvokset på Gjøl, men i dag bor og arbejder han i hjertet af København, hvor han også har atelier.

Hans righoldige produktion er kendt for ikke mindst større skulpturer og udsmykningsopgaver, der er opstillet i det offentlige rum; et betydeligt antal findes i privat eje, andre har fundet vej til danske museer.

Poul Isbak er uddannet på Kunstakademiet 1970-1975, elev af Gottfred Eickhoff. Medlem af Decembristerne fra 1981 og af Grønningen. Debuterede på Charlottenborg Forårsudstilling i 1971 og på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1972. Poul Isbak lader sig inspirere af den klassiske skulptur, hvilket kommer til udtryk i en slags stiliseret naturalisme. Ofte er det menneskefiguren eller en genstand, der danner skulpturens grundform. Denne udsættes så for forenkling og abstraktion.